Store norske leksikon
Logg inn
eller registrer deg
☞
Søk
Jan Peter Aursnes
Har forfattet følgende artikler:
abondance
appenzeller
banon
beaufort – ost
bel paese
bethmale
bleu d'Auvergne
blåmuggost
brebis
brie
Brie de Meaux
Brie de Melun
burrata
cabrales
caciocavallo
caerphilly
camembert
cantal
carré de l'Est
casu marzu
Chabichou du Poitou
chaource
cheddar
cheshire – ost
chèvre
comté
edamer
emmentaler
epoisses
fanaost
feitost
fetaost
filata-ost
Fiore Sardo
fiore sicano
Fjelldronning
Fontina
fromage cathare
Fynbo
garrotxa
geitost
Geografiske opprinnelsesbetegnelser i EU
gloucester
gorgonzola
goudaost
grana padano
graukäse
gruyère – ost
gubbost
haglett
herveost
hushållsost
hvit usaltet geitost
jarlsberg – ost
kjuke – ost
kokost
Kraftkar
kvitost
laguiole
langres – ost
livarot
løype – enzym
manchego
maroilles
melkesopp
mimolette
mont d'or – ost
monterey jack
morbier
munkeby – ost
Nidelven Blå
nøkkelost
ost
ostebakterier
parmesan
pecorino
pélardon
picodon
pont-l'évêque
raclette
reblochon
ridder – ost
rigotte de condrieu
Rocamadour – ost
roquefort
rødkittost
rå melk
Saingorlon
sainte-maure de touraine
salers – ost
são jorge – ost
sbrinz
schabzieger
serra da estrela
skyr
Soumaintrain
stichelton
stilton - ost
sulguni
sveciaost
sveitserost
taleggio
territorial – typebenevnelse for ost
tête de moine
tomme de savoie
valençay
wensleydale – Ost
World Cheese Awards
ysting