Henrik Park

Henrik Park har skrevet 1 artikler

Nylig aktivitet

Biografi

Henrik Park er en dedikert og lidenskapelig SEO-spesialist med over et tiår med erfaring innen digital markedsføring. Han fant sin kjærlighet for faget allerede i en alder av 12 år, da han innså behovet for å generere trafikk til sin første nettside.

Henrik er utdannet fra BI - Markedsføring og ledelse og startet deretter sitt eget raskt voksende SEO-byrå, Marketin AS. Han har hjulpet et bredt spekter av klienter, fra små utfordrere til store konserner, med å bli mer synlige på Google innenfor sine respektive bransjer.

Henrik tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe bedrifter med å øke deres online tilstedeværelse, inkludert nettsideutvikling, målbar annonsering, SEO, og innholdstrategi. Han legger stor vekt på datadrevne analyser og en grundig forståelse av konkurrentene for å skreddersy effektive markedsføringsstrategier.

I tillegg til klientarbeid er Henrik engasjert i prosjekter som Testen.no, Femelle.no, og diverse andre internett-bedrifter.

Henrik er kjent for sin omfattende ekspertise og evne til å levere skryteverdige resultater innen SEO, og han får høyeste anbefalinger fra sine samarbeidspartnere.