Audun Bøe Ulstein

Nylig aktivitet

Biografi

Audun: en ny tid for mennesker.

Liv

Født et år i hans tid, Audun den 10 000 nest mest kjente Audun ble født med et mål. Å se feil på Store Norske  Leksikon, nå har han redigert så mange artikler at et spedbarn kunne ikke engang telle det. Audun har levd for minst trillioner av nanosekund opphøyd i -10⁻¹⁰-10 og sikkert mer.

Men man må tenke hva har denne mannen/gutten/kanskje alligator gjort men hans åpenbare sånt liten eller store liv, vel han har hoppet på trampoliner, møtt kjente komponister, ikke møtt John Cena og til slutt som han gjør akkurat nå og for resten av hans liv... PUSTE.   

Tanker

Nå du har lest mer en noen har lest om Audun, og også funnet artikkelen/biografi og funnet ut om den mest interessante personen av alle sin tid. Men du har tenkt og tenkt og spist og tenkt og du skjønner ikke "hvem er denne Audun fyren?".

Vel du har et vakkert skrevet svar av den du lurer om AUDUN, og dette er svaret: Jeg mener ikke så mye det er merkelig at du lurer og at du leser artikkelen, men ha en god dag og husk å bruk...(snakker om dum bedrift)... og husk å like, share  og subscribe. Denne var et sitat fra en av Auduns kjente videoer, aldri publisert.

Trusler

Denne delen er for folkene som ikke trodde at jeg ville klare DET. De som trodde at DET var umulig. DET er den beste tingen som skjedde for meg, og DET har aldri gjort meg gladere. Alle som sa at DET ville ikke fungere burde bli terminert og spist av griser. Dette er en trussel for de som trodde DET var dum, utenkelig dumt, idiotisk, umenneskelig og  tysk, så vil DET og deres folk finne dere. Spesielt deg, du som leser. Du trodde ikke på DET og nå skal satan straffe ikke troende folkene skal bli tatt av den blodige og lange fingrene av  den uhelligle anti-gud skal ta deg ned og jeg vil ta dere opp.

Sammendrag

Nei jeg vil ikke gjøre et "sammendrag" liksom som at det er noe brukbart for sivilisasjon. Sammendrag er for de late, de dumme og de som kan ikke huske ting uten å få det hamret i hodet. Dere som klager for ingen sammendrag i tekster kan ikke både huske, dere kan ikke engang forstå teksten. Dere må lese en bok 400 ganger før dere forstår, dere måtte bli født 15 ganger får dere la merke til det, dere  måtte få modifiserende medisin for å får 32 par med øyner med penger stjålet fra ukrainske barn bare for å kunne presse dere selv til å kunne se, DERE HAR INGEN HJERNE!!!!!!!!!!!

Slutt

JEG LIKER IKKE SLUTTER HELLER. SLUTT Å LES HVIS DU FORVENTET EN SLUTT.

.

.

.

.

...

.

.

.

..

..

.

.

.

.

.

.

.

HVA TENKTE DU VAR HER NEDE DET ER INGEN SLUTT

..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

...

..

.

....

.

..

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

VEKK

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

..

.

..

.

.

.

..

.

..

..

.

.

.

..

.

.

.

..

.

Ok du vant her er slutten.

SluttIkke tenk dette som et slemt barn som retter din tekst, tenk mer det som en sjanse å la meg gjøre noe snilt. Oftest hvis jeg forandrer noe har du skrevet feil, eller prøver jeg å forandre noe som er rett objektivt. Husk at SNL skal ha en robot som sjekker dette for dere, men dere skrev feil. 

Du burde la meg forandre på din artikkel, fordi at det hadde vært morsomt. En dag kan jeg kanskje publisere en artikkel om noe dumt, men bare hvis du hjelper meg! Så gjør det. Hvis jeg gjør det nok kan jeg ta over verden, og husk, ikke si nei til mitt forslag, ellers vil jeg være trist :(.