Ingvild Abildgaard Jansen

M. Sc., fagansvarlig, Universitetet i Bergen

Ingvild Abildgaard Jansen har skrevet 15 artikler

Nylig aktivitet

  1. Studio Ghibli: oppdatert 16. juni 2024
  2. Ray Harryhausen: oppdatert 26. mai 2024
  3. Ray Harryhausen: oppdatert 26. mai 2024
  4. dukkefilm: oppdatert 26. mai 2024
All aktivitet

Fagansvarlig for 1 kategorier:

  1. Animasjonsfilm 102

Biografi

Ingvild Abildgaard Jansen (født 1984, Bergen) er utdannet medieviter fra Universitetet i Bergen. Jansen har en bachelor- og mastergrad i medievitenskap, samt videreutdanning innen forskningsfordypning og universitetspedagogikk. Jansens spesialområder innen medievitenskap er animasjonsfilm og podkast. Hun er også interessert i og har erfaring med områdene strømming, radio, fjernsyn, dokumentarfilm, personvern, ytringsfrihet, informasjonsfrihet, medierepresentasjon og medieteknologi. Jansen har i tillegg en tidligere bachelorgrad i kultur- og samfunnsvitenskap fra Universitetet i Bergen og Ritsumeikan Universitet i Kyoto, med spesialisering i japansk språk, kultur, samfunn og historie.

Jansen er fast ansatt som kommunikasjonskonsulent ved forskningssenteret SLATE: Centre for the Science of Learning & Technology ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Videre er hun festivalprodusent og foredragsholder for ReAnima: Bergen International Animation Festival, og arbeider som ekstern sensor innen medievitenskap og journalistikk ved Universitetet i Oslo og OsloMet.

Tidligere har Jansen blant annet vært ansatt ved Universitetet i Bergen som vitenskapelig assistent, vitenskapsjournalist, seminarleder og førstesekretær, og ved Haukeland universitetssykehus som kommunikasjonsrådgiver for forskningsgruppen PROCARD. Jansen har lang erfaring med redaksjonsarbeid, kommunikasjonsarbeid og organisering av ulike typer arrangementer.