Sondre Tjørhom

Nylig aktivitet

Biografi

Intro

Sondre Tjørhom er en norsk ung mann opprinnelig fra et små land Burundi i øst Afrika. Sondre er sinnsykt besatt med Univers og emnene som "historie", "politikk", "filosofi", "psykologi", "religion" og "geografi". Han trives godt også å fordype seg i "virksomhet", "vitenskap", "krigføring" og "kultur" og er også veldig ivrig om Antikken verden, "forbrytelse", "bøker", "liv", "språk", "logikk" og "teknologi" m.m. 

Fødested

Sondre ble født søndag morgen den 29 nov 1992 i hovedstaden Bujumbura der han oppvokste opp med faren hans Harald, mor Gunnhild og en yngre bror Haakon. Mor hans flyktet til Norge i 2004 og seks år senere ankom Sondre i Norge i 2010 med faren og broren hans. De bodde i Møre og Romsdal fylke i "Sunndal" kommune i en liten by Sunndalsøra før han flyttet med faren hans i Rogaland, Sandnes i 2014. Han bodde med faren hans i to år før han flyttet å bo alene i 2016 i Stavanger, der han fortsatte med sin studiet ved Jåttå vgs og Godalen vgs. Sondre startet å delta i Voksenopplæringen ved Stavanger Offshore Tekniske Skole i 2018 siden han var allerede 25 år gammel og han fullførte der i 2021.

Sondre 

Sondre endret navn hans i slutten 2018 fra Igor Nziza til Sondre Tjørhom et år etter å motta statsborgerskap. Han begynte å foreslå mor hans å endre navn hennes fra Therese Marie til Gunnhild og to år senere gjorde hun det. Faren og broren hans fulgte og gjorde det samme. Hovedhensikten til dette var Sondres ustyrlig kjærlighet for Norge, et verdens vakker adoptiv land som tok vare på han og familien hans i årevis hevdet han. Sondre hadde en sinnsykt visjon å være en del av Norge og i tillegg få tak i hjemlandet sitt å være en del av Norge og deretter hele verden århundrer fremover.

Grunnloven

I år 2020, 27 åring Sondre begynte å skrive en Grunnlov der hjemlandet sitt skal utøve norske verdier og avskaffe den gammel "kirundisk" verdier for godt. Han sørget for at kirundisk verdier skal bare bli undervist som en Historie men aldri bli utøvd igjen i dele hele tatt. Sondre hadde lyst at alle Burundiske skal bære norsk navner både fornavn, mellomnavn og etternavn.

Personlighet

Sondre er en ung sjarmerende mann som er glad i menneske, dyr og natur. Han er også godt kjent å være generøs og medfølende mot mange ikke bare spesifikk hans familie eller kompiser. Han var også godt kjent samtidig å være lat og sårbar, forvirret, usikker og sjenerte, nervøs og redd.

Mads

Da Sondre startet å være svak klok da han var 27 år i år "2020" oppdaget han og ble overbevist at det er selvsagt noe som skapte han. Det skapte Univers må være det folk kaller Gud hevdet han. Han bestemte å kalle da guden hans "Mads" siden han var ivrig i norsk navner og ikke enig med andre religioner om sin tro. Han ble da overtalt for godt at Madsen sin skapte Univers og planlagt hvordan livet hans skulle bli fra hans fødsel til død og arven hans årevis fremover. Hans gode og dårlige dager, hvem han skal møte og ikke møte og hvilken verden periode skal han leve i. Hovedhensikten for hans eksisterende var han ikke sikker ennå.

Stjørdal

Stjørdal er et studie som ble oppfunnet av Sondre. Studiet handler om disse fagene som står nedenfor og han benyttet de å oppdage verden.

Gunnhild

Gunnhild er moren til Sondre. Hun fikk navnet Gunnhild fra Sondre i 2021 etter å ha blitt overtalt av han å bytte fødselsnavn hennes Marie Therese. Deretter Sondre sørget for også at hun bar hans etternavn Tjørhom. Hovedhensikten var Sondres mål at familien hans skal bære hans etternavn, siden han var forpliktet å ta stor ansvar til hele familien.

Historie

Geografi

Vitenskap

Politikk

Psykologi

Filosofi

Krigføring

Språk

Religion

Kultur

Jordbruk

Virksomhet

Matematikk

Teknologi

Utdanning

Antikken verden

Modern verden