Lars Ole Ørjasæter

Adjunkt, fagansvarlig

Lars Ole Ørjasæter har skrevet 17 artikler

Nylig aktivitet

  1. whisky: oppdatert 27. november 2020
  2. Highland Malt: oppdatert 23. november 2020
  3. Highland Malt: oppdatert 23. november 2020
  4. Islay malt: oppdatert 23. november 2020
All aktivitet

Fagansvarlig for 1 kategorier:

  1. Brennevin 112

Biografi

Lars Ole Ørjasæter er utdannet adjunkt og har siden 1988 vært redaktør av fagtidsskriftet Kjemi - et fagtidsskrift for kjemikere med høgskole- eller universitetsutdanning. I perioden 1995 til 2005 var Ørjasæter fast frilanser i fagbladet Apéritif der han skrev om brennevin og øl. Siden 2002 har Ørjasæter vært faglig korrekturleser for samtlige bøker om akevitt som er utgitt i Norge. Fra 2003 har Ørjasæter vært daglig leder i Norges eneste kulturorganisasjon med mat- og drikkekultur som hovedformål, Norske Akevitters Venner.